24 Kasım Öğretmenler Günü Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü Programını hazırlayan değerli öğretmenimiz Şenay DURMAZ'a çok teşekkürler.Her geçen gün daha iyi deneyimliyoruz iyi bir eğitimin insanı nasıl etkileyebildiğini, geleceğine nasıl ışık tuttuğunu ve nasıl başarılara imza atılabileceğini... Ve tabii ki çok iyi biliyoruz iyi bir eğitimin ancak iyi bir öğretmenle mümkün olabileceğini. Bilgisi, donanımı, başarılarından ziyade öğrencilerine her zaman insanca yaklaşan; onlara iyiyi ve doğruyu aşılama gayretine dönüştüren öğretmenler birçok insanın hayatında son derece kıymetli bir konumda kendilerine yer buluyor. Öğrenciyi anlayan, ona ailesinden biri kadar sıcak davranan, gerektiğinde sıkıntılarını veya sevinçlerine ortak olan, en önemlisi ona faydalı bilgiler veren ve bunları sadece öğretmekle kalmayıp öğrenmeyi de sevdiren, dolayısıyla gelecekteki eğitim hayatına büyük katkıda bulunan kıymetli öğretmenlerimiz, günümüz kutlu olsun.

28.11.2019 4531