OKULUM TEMİZ BELGESİ

OKULUM TEMİZ BELGESİ

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başakşehir Cumhuriyet İlkokulu olarak "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetleri, eylem  planlarını, talimatları, eğitimleri vb. işlemlerin tam olarak yerine getirdik.Soru listesinde belirtilen şartları tamamladık ve başvurumuzu yapmıştık.

Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından okulumuz   denetlendi  ve tüm şartları eksiksiz sağladığımız belirtildi ."OKULUM TEMİZ "belgesini Başakşehir Cumhuriyet İlkokulu olarak  almaya hak kazandık.Hijyenik ve güvenilir bir ortamda öğrencilerimizle  ve tüm personelimizle eğitim-öğretim faaliyetlerimiz devam etmektedir.

30.03.2021 1158